Bejelentés


Hellas Szépségház Előzetes bejelentkezés telefonon!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

Kérjük, tekintse meg az új weboldalunkat!

www.hellasszepseghaz.hu

----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
Debreceni Slender You női torna stúdió


Női torna stúdió Debrecenben személyi edző segítséggel. Nem akar izzadságszagban, izmos fiúk közt feszengeni? Nem szívesen vetkőzik le más előtt Szeretne családias hangulatú kellemes helyen mozogni?  Nem tökéletes az alakja, és ezért feszélyezve érzi magát? Eltiltották az intenzív edzéstől? Műtötték? Sérült? Fél a sérülésektől és mégis akar mozogni? 

A rendszert amerikai orvosok fejlesztették ki.

A gépsor hat különböző gépből áll, melyek a test minden izomcsoportját megmozgatja. A rendszer lényege, és amiben eltér minden mástól, az az oxigén pluszban történő edzés. Ezáltal a zsírégetésben minden más módszernél hatékonyabb. Ráadásul a test belső rejtett izmait is megdolgoztatja, így élettani hatása kiemelkedően jobb mint más testmozgásé. Ezt a hatékonyságot kényelmesen, mosolyogva éri el!

      A Slender You-t a megbetegedések utáni rehabilitációs programokból amerikai orvosok  fejlesztették ki. Motorral felszerelt csak nálunk egyedülállóan HÉT!!! Slender You tornagépeink mindegyike más-más testrészt aktivizál. Így rendre megdolgozásra kerül a láb, comb, fenék, has, oldalsó has, csípő, mell, felsőkar. Erőssé és feszessé válnak az izmai,s egyidejűleg megszabadul a zsírpárnáitól is. A látszat ellenére a gép csak segít és rákényszerít a helyes, és hatékony mozgás végrehajtására, kényszerít, hogy ne lazsáljunk, de nem tornázik helyettünk! 

- MIÉRT JOBB A SLENDER YOU, MINT PÉLDÁUL AZ AEROBIC ÉS A CARDIO FITNESS, SPINNING, STB.?

      A  hagyományos kimerítő tornagyakorlatokkal szemben a Slender You erőt ad, friss energiával tölti fel, karcsú, nőies alakot formál mindenkinek! Hogyan? Úgy, hogy szervezete több oxigént vesz fel, mint amennyire szüksége van, és ezáltal a fölösleges zsírképző savak leépülnek.  A Slender You felgyorsítja a vérkeringést és az oxigénfelvételt, s az Ön szervezete a szó szoros értelmében salakmentessé válik, valamint az oxigén plusszban történő edzés intenzívebben karcsúsítja az alakot anélkül, hogy a mell veszítene méretéből, ellentétben a hagyományos edzéssel. A szokásos tréning esetében az oxigén nagy része a testi megerőltetéssel felhasználódik. Ezért fullad ki az ember annyira egy kemény edzés végére. Ráadásul a kemény megerőltető mozgás ellenére sincs olyan hatékonyságuk, karcsúsító hatásuk, mint a Slender You-nak. A Slender You torna nem gyarapítja az izmokat, hanem csak a már meglevőket teszi feszessé és erőssé az oxigénkeringés gyorsításával. Az eredmény bámulatraméltó: Ön karcsú lesz és duzzadni fog az energiától. És mindezt izzadtság és kínszenvedés nélkül éri el. Mosolyogva!

 

A Slender You-val biztos a siker. Amennyiben hetente legalább háromszor rendszeresen részt vesz a Slender You gyakorlatokon, a 13. hét után a test 9 különböző pontján mérve, összesen 20 cm-rel lesz karcsúbb! Nálunk nem ritka a 20 kg-ot meghaladó fogyás sem! Ezek nem homályos fogyáseredmények, hanem Ön is találkozhat a tornán ezeket a fantasztikusnak tűnő eredményeket elérő hölgyekkel. Nálunk kizárólag karcsú, nőies alak formálódik! Egyedülállóan csak mi ismerjük azt az általunk, több mint egy évtizednyi tapasztalat alapján kidolgozott módszert, ami garantálja a sikert!

Slender You: A regenerálódás ideális módszere egy nehéz nap után! Testmozgás  és feltöltődés kombinációja!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!